דיינינג אין סטייל

בשבוע שעבר הוזמנו לסקר את השינוי המהמם שעבר אחד המקומות המיוחדים לארועים בהרצליה - ה״וינו סוקה״. בכמעיין ארוע פרטי שנערך עבורנו, בחרנו לעצב את המקום כפי שהכי מתאים לו להיות מעוצב, מלא בפרחים ובתאורה נוגה. הוינו סוקה הוא חלל מעוצב וקסום השוכן ברחוב גלגלי הפלדה בהרצליה, הוא מאופיין בפריטי וינטאז׳ יוקרתיים ובאווירה מלכותית כמו נלקח ממאה קודמת ואובזר ברהיטים שווים ומתאפיין בצבעוניות קלאסית של עץ כבד וכלי הגשה מיוחדים.

לאחרונה עבר המקום שידרוג רציני, וחלל המטבח שלו נפתח, כך שהאורחים במקום יכולים לראות את העשייה של הצוות, לחוש במבט ובריח את מה שהם עתידים עוד רגע לטעום ולהתמלא ביצירתיות של חומרי גלם משובחים ואסטתיות מופלאה. לארוע מיוחד בסגנון אירופאי, הוינו סוקה מצטייר כמקום הכי קלאסי והכי חוץ לארץ שיש.

MoranMayan 4

 

MoranMayan 39

 

MoranMayan 39

 

MoranMayan 39

 

MoranMayan 39

 

MoranMayan 39

 

MoranMayan 39

בכניסה לוינו סוקה, יש בר צדדי מעוצב שמקבל את פנינו עם משקאות משמחים, שמפנייה, יין לבן וקוקטיילים מתקתקים. לפתוח את האוירה ברוח חיובית. כל כליי ההגשה של המקום, כולל הכוסות נקנו במקומות שונים בעולם, האחידות והחוסר-אחידות של הכלים יוצרים מראה תקופתי מהמם, ומכניסים שיק אחר לאוירה. 

MoranMayan 88

 

MoranMayan 88

 

MoranMayan 88

 

MoranMayan 88

המנות הראשונות קטנות ומוקפדות ובליווי האלכוהול שפותח את הארוע יצרו אצלנו טעם של עוד. מנות ראשונות בארועים יהיו שיגידו שהן המנות הכי שוות בכל ארוע (והם היו שוות באמת - אבל העיקריות לא ירדו ברמה בכלל!). 

כשאתם בוחרים לתפריט שלכם מנות מסתבובבות ראשונות חשוב להקפיד שיהיו כאלו שאפשר לאכול אותן בביס, שאינן מלכלכות ושלא יפריעו לקצב האלכוהול.

MoranMayan 132

 

MoranMayan 132

 

MoranMayan 132

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

בחדר הסיגרים המרהיב של הוינו, הגישו לנו מנות ראשונות נוספות. כשאנחנו על ספות עור מרהיבות, מאחורינו בקבוקי יין יוקרתיים בתוך ארונות שמורים, עגלות וינטאז׳ מטריפות ווילונות כבדים שאפשר לסגור אותם ולקבל פרטיות - יצרו אוירה תקופתית (וקלאסית!!)

 

MoranMayan 198

ובאווירה הכי נינוחה ומעוצבת, כשאת השולחנות המושקעים עיצבו הבנות של פלורי בים של פרחים בצבעוניות מושלמת, עם נרות דולקים, היינו הכי מוכנים לאכול את מנות הביניים והמנות העיקריות.

MoranMayan 276

 

MoranMayan 286

 

MoranMayan 286

 

MoranMayan 286

 מנות הביניים והעיקריות כמו שציפינו היו מעולות, מסלט הניסואז עם הטונה הצרובה (שפשוט נמסה בפה), והמנות העיקריות שצורת ההגשה המרהיבה שלהן בישרה גם על הטעם המשובח. ניוקי מוזהב על פולנטה מתירס טרי ופטריות פורטבלו ומנת פסטה רדיאטורי שחורה (מנות שיכולות להיות נפלאות עבור הקהל הצמחוני שלכם למשל).

MoranMayan 132

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

 

MoranMayan 235

וכמובן שלא יכולנו לסרב לקינוח. במיוחד כשהכל כל כך קטן, צבעוני וטוב... בשילוב כלים נכון, פרחים אול אובר, מוסיקה טובה ברקע וחברים. תודה לוינו סוקה שאירחו אותנו כל כך טוב, מקווים שעשינו לכם תיאבון לסוף השבוע :)))

MoranMayan 305

 

MoranMayan 305

 

MoranMayan 305

 

MoranMayan 305

 

MoranMayan 305

 

MoranMayan 305

 

MoranMayan 305

 

קרדיטים:

צילום: מורן מעיין

הפקה: דווצ׳קה

לוקיישן וקייטרינג: וינו סוקה

עיצוב: פלורי

השתתפו, שתו, אכלו ונהנו:  ווד ריוויוס טים!

 

  • כל הזכויות שמורות לדווצ’קה
  • תנאי שימוש
  • ijoomla